Dovam Verf

Dovam Verf & Glas levert duurzame verf- en laksystemen aan de professionele markt. Schilders, meubelmakers en interieurbouwers werken graag met dit Nederlands product. In onze vestiging maken wij elke gewenste kleur op onze professionele mengmachine.

Grondverven

Grondverf vormt een goede basis voor ieder schilderwerk. Wij bieden een ruim assortiment aan grondverf en primers die zorgen voor een optimale hechting, goede dekking en uitstekende bescherming. Onze grondverf is tevens makkelijk te verwerken en droogt snel.

Dekkende lak 

Is gemaakt voor het afwerken van hout. Het geeft een gedekte afwerking in de door jou gekozen kleur. Het assortiment bevat dekkende lakken voor binnen en voor buiten. Door gebruik te maken van een dekkende lak zorg je voor een goede afwerking die tot wel 10 jaar onderhoudsvrij blijft.

Als je van plan bent om binnen en/of buiten je kozijn of deuren te schilderen, dan is een dekkende lak een goede oplossing. Je kunt zelf kiezen in welke kleur je de dekkende lak koopt.

Biobased verf

Biobased verven dragen bij aan een beter milieu voor mens en natuur. De biobased lakken van Anker Stuy Verven bestaan voor een groot gedeelte uit duurzame en herwinbare grondstoffen zoals plantaardige oliën. Deze biobased verf is watergedragen, geur arm en gecombineerd met uitstekende prestaties en buitenduurzaamheid

Muurverf binnen

Muurverf binnen aanbrengen? Met de verven van Anker Stuy geef je kleur aan iedere binnenmuur. Wil je het interieur een beetje opfrissen of juist helemaal omgooien met een totaal andere kleur? Alles is mogelijk! Onze muurverven zijn van hoogwaardige kwaliteit, schrobvast en zijn bovendien zeer makkelijk te verwerken.


Muurverf buiten

Het schilderen van een buitenmuur hoeft niet moeilijk te zijn, mits je de juiste verf kiest. Onze kwaliteit muurverven zijn weerbestendig, schrobvast, makkelijk te verwerken en waterdampdoorlatend. Tevens hebben de muurverven een uitstekende hechting op bestaande verflagen, stucwerk en baksteen.

Transparante beitsen

Wil je graag dat de natuurlijk uitstraling van het hout behouden blijft? Kies dan voor een transparante beits. Een transparante beits geeft een natuurlijk effect doordat de houtnerf goed zichtbaar blijft en toch de nodige bescherming biedt. Er zijn diverse transparante beitskleuren beschikbaar.

Dekkende beitsen

Wil je jouw hout een nieuwe look geven? Kies dan voor een dekkende beits. Onze dekkende beitsen zijn beschikbaar in diverse kleuren, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor alle houtoppervlakten. Bovendien wordt door middel van het beitsen het hout beschermd tegen omgevingsinvloeden.

Window Old Wood Window Door Summer  - marsjo / Pixabay

Schimmel en alg protectie

Dovam Verf & Glas levert producten van de enige verffabrikant met een exclusieve focus op bio-veiligheid. Op de schimmel- of bacterie werende coatings daarop krijgen schadelijke micro-organismen geen kans.

Onze Trotse Leveranciers

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00