Cleaner 5 liter

 75,99 Incl. BTW

De CLEANER is een biologisch afbreekbare Alg en schimmeldoder die bewezen effectief is. Geurarm. Eenvoudig te verwerken.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Schimmelwerende producten zijn producten met een verantwoordelijkheid. Eerst goed voorbehandelen, en dan goed afwerken. Hoeft niet moeilijk, hoeft niet duur. Maar moet wel goed. Het begint met een goede schimmeldoder. Waarom stinkende en schadelijke traditionele chloride spuiten? Los van de stank, slecht voor de gebruiker en maar beperkt effectief. Het blekende effect geeft valse informatie: de schimmel is vaak nog volop in de ruimte aanwezig. Daarom is er een (bewezen!) alternatief: de Inducoat Cleaner. Deze is geurarm. Dat scheelt veel
Instructies voor gebruik. Bij toepassing ter bestrijding van algen, schimmels en andere micro-organismen de Inducoat Cleaner als volgt verdunnen:
  • Voor zware schimmel- of algenaangroei verdunnen: Cleaner 1 deel, water 10 delen.
  • Voor lichte schimmel- of algenaangroei en poreuze oppervlakken verdunnen:Cleaner 1 deel, water 20 delen. Voeg de Cleaner toe aan het water.
Aanbrengen door middel van roller, kwast,borstel besproeien of bespuiten bij lage druk. Hierbij het oppervlak goed bevochtigen, zodanig dat het minimaal 5 minuten nat blijft. Na 24 uur inwerken, restanten van algen, schimmels e.d. door middel van afspuiten of afborstelen verwijderen. Na droging kan afgewerkt worden met een van de Inducoat producten. Bij gebruik van de Inducoat Cleaner geen zeep of andere synthetische reinigers gebruiken daar anders de werkzaamheid van de Inducoat Cleaner verloren gaat.
Inducoat Cleaner niet gebruiken bij temperaturen lager dan 5 C. Bij gebruik buiten niet aanbrengen wanneer regen wordt verwacht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

cleaner
Cleaner 5 liter
 75,99 Incl. BTW