Zonnepanelen reiniger 5 liter

 60,44 Incl. BTW

Je hoeft Zonnepanelenreiniger alleen aan te brengen. Daardoor zal de atmosferische- en buiten aanslag, vuil, fijnstof en vogelpoep verdwijnen. Met als resultaat weer een maximaal- en optimaal rendement. Schoon zonder schrobben, KRAST NIET, tast NIETS aan en is biologisch & afbreekbaar. Dus duurzaam, goed voor het milieu.

Uitverkocht

Beschrijving

Waarom is vuil niet goed voor je zonnepanelen?
Moderne zonnepanelen zijn opgebouwd uit drie interne groepjes van cellen, ook wel “strings” genoemd. Deze drie strings zijn aan elkaar gekoppeld met een zogeheten “By-pass” diode. Deze diodes zorgen ervoor dat als één interne string minder energie produceert, deze zal worden overbrugt. Zo zal het zonnepaneel voor 1/3de minder energie produceren en valt niet altijd het hele paneel of systeem uit. Omdat de by-pass diode geleidelijk overbrugt en niet als een schakelaar werkt zal vuil bij sommige merken zonnepanelen nadelige effecten kunnen hebben op de energieproductie van het gehele systeem.
De hoeveelheid verlies licht aan de vervuiling en de vervuiling ligt weer aan de situatie en de omgeving.
Hoe reinig ik mijn zonnepanelen?
En een flinke regenbui maakt de panelen NIET schoon. Alleen het losse vuil zal naar de onderrand van het paneel spoelen, hierdoor ontstaat er een rand met vuil en alg dat tussen het glas en het aluminium frame zal ophopen. Dit “randje” vuil zorgt ervoor dat de onderste interne string minder licht kan ontvangen en dus minder energie zal produceren, dit heeft tot gevolg dat deze string in by-pass wordt gezet en verliest u 1/3de van de energieopbrengst.Ander vuil, fijnstof of vogelpoep verplaatst zich niet naar de onderkant. Ook door het reinigen met osmose water, wordt de biofilm niet afgebroken. Daardoor keert de vervuiling weer snel terug.
TNO, Universiteit van Leuven en de Zwitserse Dr. H. Häberlin hebben aangetoond dat panelen gereinigd dienen te worden voor optimaal resultaat en rendement.
Je hoeft Zonnepanelenreiniger alleen aan te brengen. Daardoor zal de atmosferische- en buiten aanslag, vuil, fijnstof en vogelpoep verdwijnen. Met als resultaat weer een maximaal- en optimaal rendement. Schoon zonder schrobben, KRAST NIET, tast NIETS aan en is biologisch & afbreekbaar. Dus duurzaam, goed voor het milieu.
Rekenvoorbeeld
Laat je de panelen reinigen met osmose water? Dan heb je ongeveer 150 liter osmose water nodig per gemiddeld dak. En dat is niet echt duurzaam, als je ook nog eens € 3 – 4 per liter osmose moet betalen.
De Zonnepanelenreiniger is zelfs zo interessant dat 2de schoonmaakbeurt al GRATIS is(*)!
* gemiddeld: opbrengst per jaar van € 825, 15 zonnepanelen die jaarlijks circa 3.500 kWh leveren, 2 schoonmaakbeurten.
Inhoud
5 L
Kenmerken
Aanslag, Atmosferisch vuil, Atmosferische vervuiling, Beschermd, Biofilm afbreken, Chemievrij onderhoud, Duurzaamheid, Fijnstof, Groene aanslag, Grondig schoon, Krasbestendig, Langdurig schoon, Langere levensduur, Maximaal rendement, Onderhoudt, Reinigt, Schoon resultaat, Schoon zonder te schrobben, Veilig, Verwijdert, Vogelpoep, Vuil, Zonder krassen, Zuurvrij product
Toepasbaar op
(Dak)terras, Glas, Glas oppervlakten, Vuil, Zonnepanelen
Merk
100% biologische schoonmaakmiddelen

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.