Anti reflectie beglazing

Een unieke bijkomende  eigenschap van glas is dat het best een  beetje mag  “sprankelen” (natuurlijke weerkaatsing van licht).  Het kan echter voorkomen dat er specifieke  eisen gesteld worden aan de spiegeling van het glas.

Anti reflectie beglazing

Glas weerkaatst licht, we noemen dat ook wel ‘de lichtreflectie van het glas’.  Meestal vinden we dat niet storend, maar soms willen we juist dat het glas ’totaal onzichtbaar’ is. Het gaat dan om ultiem zicht op wat zich achter de ruiten bevindt.

Ontspiegeld glas kan hier de oplossing zijn. Glasoppervlakken voorzien van  een speciale VISION-LITE coating minimaliseert de reflectie tot bijna niets!  Bovendien wordt als basisglas het zogenaamde “low-iron” (DIAMANT-glas) gebruikt, zodat ook de karakteristieke lichtgroene zweem van glas zo goed als verdwenen is.

Toepassingen van VISIONLITE zijn bijvoorbeeld vitrines  en etalages maar ook glas op tentoonstellingen en in showcases.  VISIONLITE is altijd gelaagd , dus letselbeperkend,  en kan inbraakvertragend worden uitgevoerd, of in isolatieglas. Soms moeten meerdere, verschillende,  glaseigenschappen aan elkaar gekoppeld worden. Wij gaan voor u op zoek!

Chat openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen?