Verfproducten

Wij leveren duurzame verf- en laksystemen aan de professionele markt. Schilders, meubelmakers en interieurbouwers werken graag met dit Nederlands product. In onze vestiging maken wij elke gewenste kleur op onze professionele mengmachine.

Grondverven

Grondverf vormt een goede basis voor ieder schilderwerk. Wij bieden een ruim assortiment aan grondverf en primers die zorgen voor een optimale hechting, goede dekking en uitstekende bescherming. Onze grondverf is tevens makkelijk te verwerken en droogt snel.

Aflakken oplosmiddel houdend

Zijn gemaakt voor het afwerken van hout en metaal. Het geeft een gedekte afwerking in de door jou gekozen kleur. Het assortiment bevat dekkende lakken voor voor buiten. Door gebruik te maken van een dekkende lak zorg je voor een goede afwerking die tot wel 10 jaar onderhoudsvrij blijft.

Als je van plan bent om buiten je kozijn of deuren te schilderen, dan zijn deze aflakken de juiste oplossing. Je kunt zelf kiezen in welke kleur je deze aflakken koopt.

Aflakken watergedragen

Deze aflakken zijn uitstekend geschikt voor al het hout en metaal schilderwerk aan de binnenzijde. Wij bieden een goed assortiment aan die zorgen voor een juist resultaat voor uw werk, goede dekking en uitstekende bescherming. Deze aflak is tevens makkelijk te verwerken en droogt snel.

Houtreparatie

Houtrot repareren doe je met professionele producten die sinds oudsher al op de markt zijn en vele malen zijn gekopieerd. Wij hebben gekozen om juist met deze producten te gaan zorgen

dat het eindresultaat weer top in orde is.

Muurverven

Het schilderen van een muren en plafonds binnen of buiten hoeft niet moeilijk te zijn, mits je de juiste verf kiest. Onze kwaliteit muurverven zijn weerbestendig, schrobvast, makkelijk te verwerken en waterdampdoorlatend.

Tevens hebben de muurverven een uitstekende hechting op bestaande verflagen, stucwerk en baksteen.

Food Coatings

Binnen de voedingsmiddelenindustrie zijn, naast een naadloze (HACCP) afwerking, hygiëne en reinigbaarheid van cruciaal belang om de ontwikkeling en groei van microben tegen te gaan. Systemen die een poriëndichte en dus zeer hoge oppervlaktedichtheid realiseren.

Gezondheid en Zorg coatings

Binnen de zogenaamde ” Health, Care en Cure sectoren” zoals ziekenhuizen en verzorgingshuizen spelen hygiëne, een hoge reinigbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol als het gaat om het verlenen van optimale kwaliteitszorg. Daarom hebben wij een uitgebreid pakket coatings. Want onze zorg is u te ontzorgen!

Buitengevel impregneer

Dovam verf en glas biedt u een scala aan producten om gevels te reinigen en te hydrofoberen. Ons assortiment bevat nog veel meer producten voor soortgelijke problemen. Onze adviseurs helpen u graag verder met aanvullend advies.

Biologische reinigingsproducten

Biologische schoonmaakmiddelen bestaan uit 100% natuurlijke grondstoffen. De biologische schoonmaakmiddelen bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen en ruiken bovendien heerlijk fris. Door de natuurlijke werking, Ook geschikt voor de gevoelige huid. Het afvalwater spoel je na het schoonmaken met een gerust hart door de gootsteen, want ze zijn vrij van fosfaten en genetisch gemanipuleerde grondstoffen. Doordat de vuiloplossers volledig worden opgenomen in de natuur, brengen onze producten geen schade aan flora en fauna toe.

Beglazings kit

Bent u op zoek naar een beglazingskit, ook wel glaskit genoemd, dat overschilderbaar is? Dovam verf en glas heeft een ruim aanbod met verschillende producten. Zo vindt u bij ons glaskit dat overschilderbaar is en een neutrale siliconen beglazingskit voor het afdichten van enkel en dubbel glas. Bij ieder product staan de specificaties zodat u zeker weet dat u het juiste middel aanschaft. Wilt u graag kozijnen afdichten, maar er nog wel overheen kunnen schilderen? Dan is het belangrijk om het aanbod beglazingskit te bekijken en een overschilderbaar glaskit te bestellen.

Trotse distributeur van

Chat openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen?