Onze missie

Uw concurrentiepositie versterken. Dovam glas zijn kennis van glas en de glaswereld voorziet onze lange termijn zakelijke partners van heldere, onafhankelijke glasadviezen en glasoplossingen met hoogwaardige producten en diensten.

Onze troef: betrokken professionals die luisteren, observeren, begrijpen en uitdagingen omzetten in succesverhalen. Wij stellen onze onafhankelijkheid in dienst van uw succes!

Energiebesparing

Maak slim gebruik van de multi-comfort functies van dubbel HR++ glas of drievoudig isolatieglas: energie besparen kan het hele jaar door met het juiste isolatieglas op de juiste gevel.
De trend is steeds grotere ramen: wijds uitzicht en veel natuurlijk daglicht binnen. Bedenk wel dat glas een goede geleider van koude en warmte. Goed isolatieglas houdt de warmte optimaal binnen, maakt gebruik van inkomende zonnewarmte en laat zo veel mogelijk daglicht door.

Gelaagd Veiligheidsglas

Thuis, op kantoor, waar dan ook draagt glas bij aan ons welbevinden door het daglicht binnen te laten en ons contact met buiten te geven. Het is een uniek en prachtig product met één kanttekening: als het breekt kan het levensgevaarlijk zijn. Gelukkig zijn er glasoplossingen om de risico’s op letsel te beperken.

Decoratief isolatieglas

Combineer warmte-isolatie met een licht doorlatend decoratief aanzicht én privacy. Of kies voor glas-in-lood of kruisroeden in modern isolatieglas voor een klassieke of persoonlijke uitstraling.

Gehard veiligheidsglas

Bij een relatief lage belasting kan een ruit bezwijken, met alle gevolgen van dien. Dovam glas Safe beglazing is 5x sterker dan niet gehard glas. Bij breuk valt het glas uiteen in betrekkelijk onscherpe stukjes.

Brandwerend glas

Het Bouwbesluit schrijft voor dat in geval van brand iedereen veilig een pand moet kunnen verlaten. Vuur en rook mogen zich niet te snel verspreiden. Brandvertragend glas kan hierbij een uitkomst van levensbelang zijn.

Extra helder zicht

Een unieke bijkomende eigenschap van glas is dat het best een beetje mag “sprankelen” (natuurlijke weerkaatsing van licht). Het kan echter voorkomen dat er specifieke eisen gesteld worden aan de spiegeling van het glas.

Glas en Interieur

Glas kan zoveel meer betekenen dan genoeg gezond daglicht. Denk aan glazen deuren, figuurglas, spiegelwanden, lakglas wandbekleding, etc. Ga van functioneel naar inspirerend functioneel.

Voor elk interieur is er een figuurglas met een passend motief of patroon. Het is niet alleen decoratief, het speelt ook met het daglicht in de ruimte.

Spiegels zijn onmisbaar in het interieur. Groot of klein, ze geven vaak een luxe uitstraling aan een ruimte. En waarom geen spiegelwand? Functioneel én een blikvanger in de inrichting. Ook wel eens gedacht aan een doorkijkspiegel(wand)?

Trotse distributeur van:

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00