Vacuüm hoogrendementsbeglazing

Vacuüm Hoogrendementsbeglazing is veel meer dan glastechnologie. het is een nieuwe standaard in woon comfort, het is een nieuwe generatie isolerende glas.

INDRUKWEKKENDE ENERGIEPRESTATIES

De thermische isolatie van een gebouw is essentieel voor energiebesparing en voor het welzijn van de bewoners. Deze beglazing biedt een thermische isolatiecoëfficiënt van 0,7 W/(m².K), wat het equivalent is van drievoudige beglazing. Zo houdt uw gebouw de warmte vast in de winter. Bovendien houdt Deze beglazing de zonnewarmte beter vast dan andere beglazing, waardoor uw energieverbruik daalt.

OPTIMALE LICHTTRANSMISSIE

FINEO vacuümbeglazing laat 15% meer natuurlijk licht binnen dan drievoudige beglazing. Met dit glas kiest u dus voor optimaal daglicht voor uw leefruimtes, wat een enorm effect heel op uw algemeen welzijn en dat van uw medebewoners.

EEN NIEUWE STANDAARD IN GELUIDSWERING

Dankzij z’n vacuümtechnologie presteert dit glas uitzonderlijk sterk op vlak van geluidsdemping. Dit geldt in het bijzonder voor straatlawaai. Binnen dit geluidsspectrum wordt lawaai met nog eens 10dB extra gedempt, wat neerkomt op een halvering van de waarneming door het menselijk oor. Dit glas behaalt hierbij één van de beste scores op de markt en overtreft zelfs dubbele en drievoudige beglazing.

KLAAR VOOR DE CIRCULAIRE ECONOMIE

Dit vacuümglas wordt enkel opgebouwd uit milieuvriendelijke, loodvrije en 100% recycleerbare materialen. Meer nog, op het einde van z’n levenscyclus kan het glas integraal opnieuw verwerkt worden tot de grondstof voor nieuw glas. Dit glas wordt bovendien geproduceerd in Europa.

KERNWAARDES

U-waarde(W/m²K)0,70,7
Binnenbeglazing °Cbuitentemperatuur van -10°C & een binnentemperatuur van 20°C(°C)17,517,5
Lichttransmissie(%)8065
zonnewarmte-versterkingsfactor0,620,52
Dikte(mm)7,744
Chat openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen?