Schimmelwerende Producten

Schimmels worden steeds meer serieus genomen. Dat komt doordat er steeds meer bekend wordt over het rijk der schimmels – hun soorten, hun verschijningsvormen en vooral: hun schadelijkheid. Het is niet altijd realistisch om de oorzaken van schimmelgroei weg te nemen. Bouwkundige aanpassingen zijn vaak kostbaar en zelfs niet altijd haalbaar. Dan is een gedegen schimmelwerende coating waardevol. Dovam heeft om die reden gekozen voor de professionele schimmelwering – zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden blijkt dit product effectief. Een eenvoudig systeem, voorzien van toelatingsnummers van het College Toelatingen Gewasbescherming en Biociden (CTGB) uit Wageningen. Daarmee weet zowel de verwerker als de opdrachtgever 100% zeker: dit systeem doet wat het beloofd en is veilig voor mens en milieu. Jarenlang.

Fungi

Fungi is een watergedragen, hoogwaardige muur, plafond en wand coating die speciaal geformuleerd is om schimmels te weren. Het enigste product met het CTGB Toelatingsnummer 13820N. Geschikt voor natte ruimtes, zoals badkamers, keuken – maar ook in slaapkamers, voedingsindustrie en zorginstellingen. Schrobvast , uitstekende dekking, verbruik 10 m² per liter.

Msp schimmelwerende kit wit

De Inducoat MSP wordt toegepast voor het afdichten van naden, overlappingen, voegen en scheuren bij minerale, kunststof en metalen objecten in omgevingen die een hoge vochtbelasting kennen: zoals badkamers.
Attentie! Dit product behoudt zijn kit functie omdat de droge kit film beschermd is tegen aantasting door schimmels.
Geen standaard sanitair silicoon, maar een gedegen MS Polymeer met een solide kitprestatie. MSP is een MS Polymeer afdichtingskit. De MSP is gebaseerd op een met vocht uit de lucht doorhardende MS-Polymeer, bestand tegen UV en hoge temperaturen, bevat geen siliconen, isocyanaten of oplosmiddel, is reukarm en kan zonder primer worden toegepast.  De MSP is blijvend elastisch en indien gewenst nat in nat overschilderbaar met de Inducoat Fungi Schimmelwerende coating. Verkrijgbaar in wit.

Cleaner

Een schimmelprobleem goed aanpakken begint bij de voorbehandeling. De CLEANER is een biologisch afbreekbare schimmeldoder die bewezen effectief is. Geurarm. Eenvoudig te verwerken. De Cleaner is verkrijgbaar in handige 0,1Liter Spray (zelf afvullen met kraanwater) of economische 5 Liter Jerrycan (1 op 10 verdunnen met kraanwater en dan lage druk vernevelen). In tegenstelling tot veel schimmeldoders “stinkt” dit product vrijwel niet. Ook is er geen “blekende” werking. U maakt het oppervlak goed nat (door te vernevelen) en laat het product circa 1 dag haar werk doen. U zult geen blekende werking zien, maar kunt ervan uitgaan dat het product wel degelijk zeer effectief de schimmels aanpakt. Na toepassing afwerken met de Inducoat FUNGI. De cleaner kunt u ook gebruiken voor het doden van algen op elk gewenste ondergrond

Chat openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen?